به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان مریم کرمی با اشاره به اینکه هیچ فردی نباید به خاطر محدودیت های جسمی یا حسی از حقوق اجتماعی، شغلی، آموزشی باز بماند افزود: گستردگی آموزش زبان اشاره در جامعه، در برقراری ارتباطات اجتماعی این افراد و پیشرفت آنان در کار، تحصیل و یا هر فعالیت اجتماعی دیگر، بسیار حائز اهمیت است.
کرمی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۳ هزار فرد دارای معلولیت شنوایی ونزدیک به یک هزار و ۲۰۰ فرد دارای اختلالات گفتاری، تحت پوشش بهزیستی هستند، جمعیت کثیری که علیرغم دارا بودن توان تحرک فیزیکی و حضور در اجتماع، با چالش برقراری ارتباط کلامی در تعاملات خود روبرو هستند.
کرمی بر اولویت اقدامات پیشگیرانه و تشخیصی نسبت به درمان اختلالات شنوایی تاکید کرد و اظهار داشت: ضروری است خانواده ها به سلامت شنوایی نوزادان توجه بیشتری نشان دهند چرا که اختلالات شنوایی نوزاد حتما باید قبل از ۳ ماهگی تشخیص داده شود و همچنین مراحل درمانی تا قبل از رسیدن به ۶ ماهگی انجام شود.
گفتنی است دوره آموزشی زبان اشاره به مدت ۱۰ جلسه به صورت منظم در سالن کنفرانس بهزیستی استان زنجان برگزار خواهد شد.












نظر شما